Aura-Soma Üveg * 000

A szín egy VARÁZSLATOS nyelv, melyen keresztül a lelkünk szól hozzánk. Szavak nélkül megmutatja számunkra a helyes utat, a fejlődésünk lehetőségeit és a kihívásaink általi gyógyulást és tudatosodást. Játszani, oldódni, örülni, szépülni és kiteljesedni hívnak téged. 21 éve az Aura-Soma üvegek „szemén” keresztül látom a minket körülvevő Színes Világot©. Célom, hogy írásaimmal, egyedi saját kézzel készült alkotásaimmal és kézápoló- műkörömépítő szakemberként arra ösztönözzelek, hogy bátran kiszínezd a külső világodat is!

Aura-Soma Egyensúlyüvegek

„Lélek színeid tánca benned és körülötted.”

A kristályenergiákkal és gyógynövény esszenciákkal teli gyönyörűen fénylő kis üvegek magukhoz hívnak téged és sajátos, rejtélyes módon kommunikálnak veled.

„Te vagy a szín, amit választasz!”

Tovább olvasom…….Szivárvány Design * Színes világ

„Bármerre nézel, színek vesznek körül. Elbűvölnek, feltöltenek, serkentenek és megnyugtatnak. Tárd ki a szíved, nyisd ki a szemed és engedd be a Színekben rejlő misztériumot.

Tovább olvasom…….


Szivárvány Design * Nails

Kézápoló és műkörmös szakemberként, az a célom, hogy a kezeid szépek és ápoltak legyenek, a körmeid színe pedig hozzád illő legyen. Nálam a színválasztás egyedi módon történik. Amíg én ápolom a kezeidet és a körmeidet észrevétlenül a lelked is gyógyulni fog.

Tovább a galériához………….

(kép illusztráció- Pinterest)

Szivárvány Design * Ékszerek

A saját kézzel készített egyedi ékszereimmel az a célom, hogy a színek energiái csendesen gyógyítsanak és feltöltsenek téged vagy csak éppen kiegészítsék az öltözékedet.

Tovább a galériához………….

 (kép illusztráció- Pinterest)Szivárvány Design * Decor

A saját kézzel készített egyedi textilképeimmel és a pöttyös dekorációs alkotásaimmal az a célom, hogy a színek energiái tisztítsák és feltöltsék a teret, ahol élsz.

Tovább a galériához………….

kép illusztráció- forrás:pinterest

Szivárvány Design * Színtanácsadás

Amikor éppen benne vagy a változás, átalakulás és gyógyulás folyamataiban nagy segítség lehet egy olyan öltözék vagy kiegészítő, amely segíti ezt a belső folyamatot. Én nem azt keresem, hogy neked mi állna jól, vagy, hogy milyen színtípusba tartozol. Célom, hogy felismerd, hogy éppen melyik az a szín vagy színkombináció, amely téged egyensúlyba hoz. Tovább olvasom…….