2014. július 23., szerda

Szitakötő

A kertünkben van egy picike tó, így naponta gyönyörködhetek a szitakötőkben. Régebben olyan is történt, hogy a vállamra szálltak úgy napoztak. Nagyon jó érzés volt.  Kicsit utánanéztem, hogy mit is jelent a szitakötő, mint szimbólum. 

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/01/009-kristalybarlang.html

A szitakötő misztikus szimbólum, a tudatalatti mélységeinek vizsgálatára irányítja a figyelmet, az önmagunk által keltett illúziók felismerésére és feloldására. 

Röviden: megújulás, szellemi megtisztulás és győzelem. 

A szitakötő arra emlékezteti az embert, hogy ő maga is fény, és sokféle hatékony módon tükrözheti a fényt, ha akarja. " Legyen világosság!" - így ösztökéli az Isten is az embert, hogy használja a kreatív képzeletet, mint élete egyik hajtóerejét. Ez is része a szitakötő tanításának. Fényes szárnyai és törékeny teste úgy néz ki, mintha most szökött volna a Tündérbirodalomból, és ennek az állatnak az ereje segít a természetszellemekhez közel lenni. A szitakötő az illúziók áttöréséről szól, főleg azokról, melyek megelőzik a növekedést és a felnőtté válást. 

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/01/033-delfin-uveg-kivant-beke.html

A víziók erejének hordozója. A röpke és gondtalan szitakötők a forgószelet, a gyorsaságot és az aktivitást szimbolizálják. Azok, akiket elárasztanak az érzelmek és meg akarnak válni a problémáiktól azok, segítségül hívhatják.  A szitakötő segít az átalakuláson vagy előjelezheti a váltás idejét. Ha kényelmetlenül érzed magad az újítással szemben, keresd a szitakötő segítségét. A szárnyak színjátszása olyan, amit nem tapasztalhatunk meg minden nap. A szitakötő egy fontos figyelmeztetést is hordoz: 

Figyeljünk arra, hogy ne csapjuk be magunkat. 

Arra hív, hogy szakítsunk időt, hogy áttörjük az illúzióinkat, amelyek gátolják cselekvésünket és az ötleteinket. A szitakötő mindig arra ösztönöz, hogy meglássuk a szokásaink részleteit, melyeken változtatnunk kell. 

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/01/008-anubisz.html

Ha érzed a változás szükségét, hívd a szitakötőt, hogy vezessen át az illúziók ködén az átalakulás útjára. A szitakötő megtanít, hogyan hozzuk egyensúlyba az érzelmeinket, a szellemi tisztaságunkat és az irányítást. Aki vonzódik a szitakötőkhöz, azoknak tisztelniük kell egészségüket, és sok időt kell tölteniük a szabadban, a napfényen források vagy tavak közelében. A szitakötő megtanít arra is, hogy hogyan lássunk túl a saját illúzióinkon. A szitakötő megkérdőjelezi számodra azt az illúziót, melyet te valóságnak hívsz, vagy egy nagyon fontos részét a valóságodnak, mely korlátozza, hogy növekedj, vagy átalakulást teremts az életedben. 

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/01/056-st-germain.html

A szitakötő a valóság nagyobb dimenzióiról beszél. Ez az erő szimbólum különösen azoknak kell, akik nem képesek növekedni spirituálisan vagy képzeletük blokkolva van. A szitakötő emlékeztet, hogy az átlagos fizikai valóság nem minden mit elérhetünk.  A könnyűvé vált kereszt szimbóluma, ami annyit jelent, hogy a karmikus kötések hamarosan feloldódnak és a létezés magasabb szintjére léphet az emberiség, egy megemelkedett rezgésszinttel és megtisztult lélekkel.  Szivárvány szárnyai emlékeztetnek arra, hogy az illúziókon túl, az új fény és öröm vár minket. 

A képekre kattintva megnézheted, hogy milyen üzenetet hordoznak számodra a színes szitakötők.

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/01/067-szeretet-fontrol.html 

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/02/094-michael-arkangyal.html 

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/01/041-bolcsesseg-uveg-el-dorado.html 

http://www.szivarvanydesign.hu/2013/03/006-energia-uveg.html 

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/01/b000-lelki-mento.html 

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/01/068-gabriel.html

Képek forrása: PinterestNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése