Színes Divat: Királykék * Mélymagenta Inspirációk

http://www.szivarvanydesign.hu/2012/01/b000-lelki-mento.html
Királykék * Mélymagenta végtelenül elegáns hatást kölcsönöz a viselőjének. Abszolút alkalmi viselet, nem nagyon tudom elképzelni hétköznapi öltözetnek. A képeken a mélymagenta helyett fekete látható. Az öltözködésben talán ez az elterjedtebb, pedig ha a feketét lecserélnénk az Aura-Soma üvegben található  mélybordó árnyalatra, kicsit szelídülne a hatás. Mindkét szín a királykékkel együtt nagyon mély minőséget hordoz. Aki szereti, ezt a színkombinációt az hajlamos lehet a reális világból a misztikumba menekülni. Mindenképpen megjelenik általuk a titokzatosság, negatív esetben pedig a rejtőzködés. Nagyon erős gyógyító hatással ajándékozza meg a viselőjét az érzelmek terén.

Vannak időszakaink, amikor bizonyos színekhez vonzódunk vagy elutasítjuk őket. És lehetnek állandósult kedvenceink is. Az alábbiakban megtudhatod, hogy ez a színpár milyen minőségeket hivatott kiegyensúlyozni és gyógyítani benned:

Mindenképpen menti a lelkedet. Ha már nagyon régóta sok-sok sérelmet és fájdalmat hordoztál magadban, nagy segítség lehet ez a színpár. Felszínre hozza és gyógyítja ezeket az érzelmi sebeket, majd segít újra kapcsolódni a lelkeddel és stabilabbá válni.

Segít, hogy szembenézz a saját illúzióiddal és tévedéseiddel, azáltal hogy erőt ad az önmagadhoz való őszinteséghez

Ha hajlamos vagy a külvilágból elmenekülni a belső világodba

Ha túlérzékeny vagy

Ha szükség lenne arra, hogy a könnyek által megtisztuljanak az éréseid

Ha hirtelen haragú vagy

Ha elégedetlen vagy önmagaddal

Ha gyakori fejfájás és álmatlanság gyötör

Ha nem érzed magad jól az életedben

Ha állandóan másokra figyelsz, másnak adsz, ezzel háttérbe szorítva magadat

Ha, legalább 3 dolog jellemző rád, akkor ennek a színpárnak az energiája biztosan dolgozik benned. Fontos tudni, hogy a színekhez és a színpárokhoz való vonzódásodat az éppen aktuális LELKI állapotod határozza meg és nem a neked jól passzoló stílus.  

Hiszem, ha alkalomszerűen viseljük, ezt a színkombinációt gyógyít majd minket. Azonban érdemes arra odafigyelni, ha hosszabb ideig vonzódunk hozzá, akkor biztosan van még megoldandó feladatunk a színpár által képviselt témákban. 

Amikor ilyen nehéz és mély hatású színekkel és színkombinációkkal találkozunk érdemes inkább kiegészítőként alkalmazni azokat. Valamint a hangulataink és a folytonos változásunk miatt nem tudjuk feltétlenül mindig lecserélni a ruhatárunkat. 

Ennek támogatására születtek meg a Szivárvány Ékszerek.

 Királykék * Fekete inspirációk