Színes Divat: Vörös Inspirációk

http://www.szivarvanydesign.hu/2013/03/006-energia-uveg.html
A vörös ruhák felpezsdítik és erősítik a viselőjét. Segít, hogy együttműködő és határozott legyél. Erőteljesen figyelemfelkeltő, így a viselőjének energiát gyűjt és stimulálja a figyelőt is. Erősen  serkentő hatással bír, ezért hosszútávon kimerítő lehet.

Vannak időszakaink, amikor bizonyos színekhez vonzódunk vagy elutasítjuk őket. És lehetnek állandósult kedvenceink is. 

Szeretsz versenyezni?
Domináns vagy a kapcsolataidban?
Mozgékony vagy?
Általában gyors vagy gondolat, érzés és cselekvés terén is?
Hajlamos vagy a türelmetlenségre
Hajlamos vagy a szétszórtságra
Szenvedélyes vagy?
Bátornak tartod magad?
Hajlamos vagy a bizonytalanságra?
Magadat általában előtérbe helyezed?
Lelkes és lelkesítő vagy?
Aktív és nyitott vagy a világra?
Önfeláldozó vagy?
Robbanékony vagy?
Akaratos vagy?
Birtokló és féltékeny típus vagy?

Ha legalább 3 dolog jellemző rád, akkor a Vörös szín/energia biztosan dolgozik benned.

Ha kevés Vörös van benned: Bizonytalan vagy, bátortalan vagy. Otthontalanság érzése uralkodhat rajtad, úgy érezheted, hogy senki sem szeret. Félsz a fizikai rend elvesztésétől. Kirekesztettnek érzed magad, nem tudsz magadról gondoskodni, inkább másokat szeretnél megmenteni. Nem tudsz nemet mondani. Félsz, hogy nincs és nem lesz elég pénzed. Nem tudsz kiállni magadért. Csekély önbecsülésed van. Általában fáradtnak érzed magad. Határozatlan és döntésképtelen vagy.

Megoldás: Viselj vörös ruhákat és kiegészítőket 

Ha sok Vörös energia van benned: dühös vagy, hajlamos vagy versengeni, harcolni, veszekedni, indulatos vagy, halálfélelmed van (pánik), durvaság, túlzott materializmus, vakmerőség, képtelen vagy csendben lenni, nyugton lenni, hajlamos vagy az önromboló viselkedésre. Agresszív, türelmetlen, uralkodó és robbanékony reakcióid vannak apróságok miatt. Állandóan sietsz és kapkodsz. Hajlamos vagy a mértéktelenségre.
Megoldás: Az adott állapotban kerüld a vörös öltözetet, még ha jól is áll neked. Ellensúlyozni a fenti állapotokat a Zöld színnel lehet. 

Ha rendben van a Lelked és kiegyensúlyozott vagy: Van önuralmad. Hatalmas fizikai energiával rendelkezel, de mégis nyugodt maradsz. Biztonságban érzed magad bárhol és bármiben is legyél. Érzed, hogy stabil vagy és két lábbal állsz a földön. Bölcsen áramoltatod a pénzt, mint energiát. Bízol magadban és az életben. Képes vagy önmagadról gondoskodni. Tudsz nemet mondani. Védettnek érzed magad. Jól kezeled a nyilvánosságot.

Megoldás: Jöhet a VÖRÖS öltözék. 
De mivel a vörös nagyon erőteljes energiával bíró szín, így én mindenképpen társítanám más színekkel. Ezeket a társításokat nem a neked jól passzoló stílus határozza meg hanem az aktuális LELKI állapotod. 
Színtársítások:
Zöld, Kék, Sárga, Fehér, Lila, Rózsaszín, Narancssárga, Fekete.