Aura-Soma Üveg * 110 Ambriel Arkangyal

AMBRIEL ARKANGYAL
HALVÁNYRÓZSA-RÓZSASZÍN/MÉLYMAGENTA

Megerősítés: „Olyan kommunikációra vagyok inspirálva, ami felébreszti a szellemet, a tudatosságomat, és amely elvezet a belső igazságomhoz.”

Kulcsmondata: Kapcsolódat a szeretet és kedvesség védelmező energiájához.

Ajándékok: Ha képesek vagyunk tisztán látni, akkor az is lehetővé válik, hogy a “Dharma” kibontakozzon előttünk. Ehhez szükség van tisztaságra a látomásainkban, a tudatosságunkban és abban, ahogy tesszük, amit teszünk.
Az üveg segítsége:
Ambriel  segíti az új tudatosság megjelenését  a világban.

Ambrielt nagyon könnyed energiának gondolhatjuk, mivel ő az az arkangyal, aki az Ikrek zodiákus uralkodója. Kapcsolatban van a levegő elemmel, ami minden irányba képes igen gyorsan mozogni. Könnyen áthalad a különböző világokon, részben víz, és táplál mindent, ami a földön van.

Ambrielhez tartozik a kommunikáció minden szinten, és hagyományosan a védelem arkangyalaként ismert, azé a védelemé, amely az egyértelmű, tiszta kommunikációból ered.

Ambriel az ítélkezésmentes tudatossághoz is köthető, ahhoz a tudatossághoz, amely kritika- vagy megítélés-mentes. Ez a belső igazság kommunikációja, ami lehetővé teszi, hogy ítélkezés nélkül elemezzünk dolgokat.

Néha úgy tűnik, hogy az igazságunk és a tisztaságunk energiája szemben áll azokkal a mintákkal, amik nem az igazság és tisztaság természetét képviselik. Az időnek ezen a pontján Ambriel próbál arra inspirálni, hogy egyre inkább a belső igazságunkat kommunikáljuk , ezáltal világosak, egyértelműek legyünk, és elkerüljük a megtévesztést.

Ambriel segít, hogy a bennünk lévő polaritás mögé hatoljunk, és ahelyett, hogy megbarátkoznánk a zűrzavarral, ami csak konfliktusokhoz vezet az zavarodottsággal való azonosulás okán, inkább segít tisztázni a félelemből eredőkétségeinket és hitetlenségünket.

Hívhatjuk Ambrielt akkor is, amikor azoktól a felgyülemlett méreganyagoktól szeretnénk megszabadulni, amiket a kétségeinkben  való elmerülés okoz, amik ködbe burkolhatják az utunkat.

Segít ha nem szeretnénk túlzottan magabiztosak lenni, ám ha a kétségek túl erőssé válnak, akkor a hitetlenségen keresztül bekövetkezik a tisztánlátás hiánya. Ambriel segít a bizonytalanság ködét eloszlatni.
Általa rengeteg lehetőség nyílhat meg előttünk, ha hallgatunk az igazság belső magjára és engedjük azt kibontakozni.

A tisztánlátás ahhoz is kapcsolódik, hogy hajlandóak vagyunk a felszín mögé nézni, hogy hajlandóak vagyunk a maszkok mögé látni- azok mögé a maszkok mögé, amiket mi vagyunk hajlamosak viselni és azok mögé is, amiket mások mutatnak nekünk, azok mögé, amik alá mi magunk rejtőzünk, és amik a kivetítéseink eredményei.  Ambriel segít mindezzel szembenézni.

Ambriel viszonylatában mély önelfogadásra lelhetünk.

Menti a szeretetet, törődést és melegséget.

Képessé tesz teljesen elfogadni önmagunkat, és ezáltal levetni a maszkokat, segít a falainkon átlépve megnyitni a szívünket, az elménket és megtisztítani a teret, hogy az igazság beléphessen. Hogyan viszonyulunk a különböző emberekhez, akikkel kapcsolatba kerülünk? A belső igazságunkon keresztül, vagy egy kivetítésen, egy maszkon keresztül, ami nem feltétlenül a legjobb aspekusa saját magunknak vagy annak, amit a másikban meglátunk.

Ambriel segít megélni az álmainkat, engedi manifesztálni az ajándékainkat.
Képessé  tesz egésszé lenni. Az a tendencia, hogy magunkat másokhoz hasonlítjuk, gyakran ahhoz vezet, hogy önmagunkat leértékeljük. Ezt okozhatja az, ha kivetítjük azokat a tulajdonságokat, amik  bennünk vannak, de amiket másokban ismerünk fel, vagy ha másokat az alapján ítélünk meg, hogy magunkat megítéljük és kevésnek tartjuk.

Amikor a saját minőségeinket vizsgáljuk, Ambriel arra kér, hogy becsüljük azt, amink van, ahelyett, hogy mindenféle“trükkökel”, eszközökkel azt mutassuk, amink nincs.

Az együttérzés, gondoskodás, vonzalom és a szeretet finomásgának minőségein keresztül Ambriel segít elérni és megvalósítani a belső igazságunk esszenciáját.

Segít, hogy használjuk és értékeljük az intuitív képességeinket különösen azzal kapcsolatban, hogy túllépjünk a negativitáson, alkalmazkodóak és rugalmasak legyünk azokban a helyzetekben és körülmények között, amiket az élet hoz elénk, meghalljuk a szavak mögötti üzeneteket , és pozitívan értékeljük mások cselekedeteit ahelyett, hogy ítélkeznénk.

Mondhatjuk, hogy Ambriel egy lökés a mélyebb intuitív szintjeink felé, stimulálja a belső tanítást és képessé tesz arra, hogy érző lényünket követve megértsük, amit a szívünk mondani akar.

Ambrielt a védelmező minőségéből kifolyólag gyakran hívják be, amikor a negatív energiát  távol akarják tartani.

Általa megjelenik a rejtett ajándékok kiaknázásának lehetősége.

Ambriel támogathat abban, hogy megvizsgáljuk a lehetőségeinket azokkal az ajándékokkal kapcsolatban, amelyeket eddig nem kellően vagy egyáltalán nem hasznosítottunk.

Arra inspirál, hogy tudatossá tegyük a szeretetet.

Megteremti azt a nyugalmat, amikor képesek vagyunk igazán szeretni . Jót és rosszat, fájdalmat és örömöt egyformán. Lehetőséget ad egy mélyebb szintű megértésre.

 Ambriel a relaxáció mélyebb szintjeire inspirál, lehetővé téve az elengedést a gondoskodásba és a melegségbe. Ugyanakkor lehetséges, hogy az álmokon vagy a meditációban látottakon keresztül jutunk mélyebb felismerésekhez.

Hol használjuk:  Bárhol a testen