Aura-Soma Üveg * 107 Tzaphkiel Arkangyal

TZAPKIEL ARKANGYAL
OPÁLOS TÜRKIZ/MÉLYMAGENTA

Megerősítés: "Hagyom, hogy élettervem vezérelje életem. Minden cselekvésemet szeretet járja át."

Kulcsmondata: Legfontosabb üzenete a lélek valódi feladatára való rálátás. Tzaphkiel az oroszlánszív bölcs szeretete és bátor igazsága, mely támogatást, erőt hordoz a létezésünk valódi okának kifejezésre juttatásában. 

Ajándékok: Azt a  megértést hordozza, hogy amikor feltétel nélkül készen állunk a feladat elfogadására, a Terv megjelenik előttünk. Valaki, aki a szív sugallataira fordítja a figyelmét. Az értelem a szív szavainak megértésére vetül és nem helyettesíti azt. Valaki, aki a saját útján járva beleolvad a kollektív útba, azzal, hogy felismerte egyéni felelősségét és szabadságának lehetőségeit. Szeretet és igazság. Szív és bátorság. 

Kihívások: Valaki, aki nem hajlandó hallgatni a szívére, túlgondolkodik. Ragaszkodhat az egyéni elképzeléseihez a terveit illetően. Ezáltal nem tud illeszkedni a Nagy Tervhez. Valaki, aki hajlamos elveszni a részletekben és ezáltal nem tudja meglátni a valódi Életfeladatát. Valaki, aki a cselekvés során a mennyiségre fókuszál a minőség helyett.

Az üveg segítsége:
A legfelső Női princípium, mint formaadó, rendszerező törekvés szintén segíti ennek az energiának a megértését.
Amikor a megnyilvánuló Tervre várunk, segít megfigyelni a szinkronicitást vagy álmainkat, melyek jelzésértékűek az úttal kapcsolatban.
Rávilágít arra, hogy lehet  egy tervet kell végrehajtanunk, az is lehet azonban, hogy egy tervet, egy csoportot vagy egy elképzelést kell támogatnunk többed magunkkal együtt.
Segít elfogadni, hogy az individuációs folyamatainkban nincsenek kisebb vagy nagyobb, fontos vagy kevésbé fontos tervek.
Segít, hogy végre elfoglaljuk a helyünket a nagyobb képben, és figyelmünket arra irányítsuk, hogy hogyan tesszük azt, amit teszünk, ahelyett, hogy azt figyelnénk, mit teszünk.
Segít, hogy a tekintetünket a szeretettel kifejezett igazság hosszútávú perspektívájára irányítsuk.
Segít, hogy kifejezzük azt, akik valójában vagyunk, ahelyett, amit a genetikai vagy társadalmi kondícióink kényszerítenének ránk.
Olyan megoldásokra hívja fel a figyelmünket, melyek egyediek, mégis összhangban működnek a kollektívvel.
Általa új lehetőségek bukkannak elő az emberi evolúció egészét illetően.
Általa megélhetjük a MI érzését. Az individuum a „ Miben” gyökerezik, és a szív szabadságáig növekszik. Mint egy óriási fa, melynek gyökérzete és lombkoronája egyenlő kiterjedéssel bír, ezáltal stabil, mégis mint minden ízében egyedi.

Hol használjuk: a torok és a nyak területén, a hajvonalon és a gerinc mentén végig a háton.