Aura-Soma Üveg * 106 Ratziel Arkangyal

RATZIEL
 Misztikus HALVÁNYOLAJZÖLD/Misztikus HALVÁNYLILA

Megerősítés: „Képes vagyok kinyílni a változásra, és elengedni a múlt sérüléseit, a keserűséget mély megértéssé alakítom"

Kulcsmondata: Minden változás a szívben kezdődik.

Ajándékok: A misztikus mágus, aki régóta járja a spirituális fejlődés ösvényeit. Tudja, hogy minden lépés közelebb viszi céljához, és minden új találkozás egy történet része. Ismeri a belső alkímia törvényeit, és tudja, hogy a szívcsakra lótuszának számtalan szirma van, és ezek kinyílásához idő és türelem szükséges. Hisz az Isteni Tervben, és képes összhangba hozni saját akaratát az elrendelt eseményekkel, még ha nem is látja a mögöttes okokat. A spirituális vezetővé válás útját járja.

Kihívások: Hajlamos a gondolatok világában többet időzni, mint az érzelem és a szinkronicitás áramlásában. Tapasztalatai irányítják, rögzült mintái mentén korlátok között mozog. Ragaszkodik eddig megélt világához, bár egyre több olyan esemény történik vele, ami láthatóvá teszi a változás elkerülhetetlenségét. Hajlamos teremtőerejét negatív gondolatokra irányítani, és az eredmény keserűséget ébreszthet szívében. Nehezen látja meg az Élet áramlását.

Az üveg segítsége:
A keserű tapasztalatok spirituális megéléssé transzformálása
Mélyebb rálátás életünk eseményeire az "elszenvedés" érzése nélkül
Vezetői minőségünk magasabb szintre emelése
Ráhangolódás a születésünk előtt vállalt saját útra
Tisztánlátás a szívünk gyógyulásával kapcsolatban
Erősíti a türelmet és a bizalmat önmagunkkal szemben
Ratziel Arkangyal őrzi a Titkok Könyvét, mely az Istenhez vezető utat tartalmazza

A 106.-os palack a "magyar üveg". Mike Booth első magyarországi látogatását követően született, és tükrözi azt a tapasztalatot, hogy a magyar nép spirituális tanító, gyógyító képessége erős, ugyanakkor nehezen vesszük észre az élet szépségeit, ajándékait.

Hol használjuk: Szívünk területén körben a mellkason, homlok, hajvonal, koronacsakrára egy cseppet.