Aura-Soma Üveg * 105 Azreal Arkangyal

AZREAL ARKANGYAL
ARANYLÓ KORALL/KORALL

Megerősítés: „Feloldom az áldoztavállalás karmikus terhét, és elengedem a vérvonalunk által vállalt tapasztalati tanulást. Köszönöm az univerzum által felém áramló bőséget"

Kulcsmondata: Sejtjeinkben hordozott örökségünk lehetőségeket rejtenek, és a szabad akaratunk dönti el, mire mondunk igent.

Ajándékok: Olyan személy, aki ismeri saját értékeit, és meri felvállani őket. Csoportban jól dolgozik együtt, de ha szükséges képviseli saját igényeit, a csoport jövőjét is szem előtt tartva. Mély bölcsesség rejlik benne, amit olyankor fejez ki, amikor erre nyitott fogadó közeget talál. Családjával szoros érzelmi kapcsolatokat ápol, a múlt sérelmeit elengedte, érti, a megbocsátás képessége Isten adta áldás. Hisz a szerelemben, tudja élvezni az élet hétköznapi örömeit, mely mögött látja a spiritualitást.

Kihívások: Generációs és előző életek sérüléseit akadályoknak látja, melyeket nem képes megugrani. Élete problémáit kényszerítő körülményekként tekinti, melyekre nem talál megoldókulcsot. Hajlamos az áldozatszerepre. Viszonzatlan érzések emlékei kísérik. Mélyen elfojtott düh munkál benne, mely destruktívan alááshatja egészségét. Haragja váratlanul robban, talán nem is a megfelelő pillanatban, és nem is a megfelelő személyel konfrontálódva. Önértékelési kérdések foglalkoztatják.

Az üveg segítsége:
Jól földel, gyógyít minden vörös témát, a pénzhez és értékhez való viszonyunkat javítja
Tisztázza kapcsolatunkat az édesanyánkkal, az önelfogadás kérdését illetően.
Enyhíti az élelem utáni vágyat, amikor az a vörös energia hiányából fakad
Oldja az előző életekből hozott karmikus traumákat, melyek a földelt világ problémáihoz köthetőek
Oldja a generációkon keresztül hordozott mintákat, azon sérüléseinket, melyek több generáción átívelnek
Energiával tölt fel, növeli az énerőt, és a fizikai energiát
Segít, hogy leengedjük páncélunkat, megmutatva lényünk szépségét.
enyhít mindenfajta függőségi helyzetet
Az Arkangyal sorozat része. Új Krisztusi energia, m
ely az áldozatvállalás karmikus terhét enyhíti.
Hol használjuk: bárhol használható a testen, energetizáló volta miatt, de ha ezt soknak érezzük, javasolt a test jobb oldalán, esetleg az alhas vagy a végtagok területén.