Aura-Soma Üveg * 104 Chamael Arkangyal

CHAMAEL ARKANGYAL
EZÜSTÖS RÓZSASZÍN/MAGENTA

Megerősítés: „Olyannak szeretem magam, amilyen vagyok. Elengedem a képet amilyen lenni akarok."

Kulcsmondata: Úgy van jól minden, ahogy van. Újrakezdés a szeretetért. A létezés új értelmet nyer.

Ajándékok: Valaki aki végtelen sok együttérzéssel és szeretettel szemléli a világot. Rengeteg melegség, törődés, óvás és kedvesség árad belőle. Szívében egyfajta huncut vidámság rejlik. Örül minden apró dolognak az életben. Szeretetét bölcsen használja. Felismerte a következetesség fontosságát. Megjelenése harmonikus, ugyanakkor bátor, néha vicces. Lénye feminin minősége dominál, nagyon jók a megérzései melyeket követ. Életfilozófia: „Minden úgy van jól, ahogy van."

Kihívások: Szeretet igénye extrém méreteket ölt. Úgy érzi senki sem fogadja el őt úgy, ahogy van. Folyton változtatni akar külső megjelenésén, azt gondolja ettől belül is változik. Időnként rázúdítja szeretetét másokra, akik ettől fojtogatva érzik magukat. Erős a kritikai hajlama, magasak az elvárásai. Túl korán ítélkezik.

Az üveg segítsége:
Együttérzést, melegséget és óvást ébreszt bennünk.
Segít, hogy lényünk nőies, feminin minőségét annak teljességében éljük meg.
Tisztázza kapcsolatunkat az édesanyánkkal, és ha bármilyen kihívással küzdöttünk az anyaság, nőiesség területén, segít megszünteti azokat.
Harmóniát, szépséget hoz életünkbe.
Segít, hogy szeretetünket bölcsen fejezzük ki.
Erősíti a megbocsátás, elengedés képességét.
Erősíti az életbe vetett bizalmunkat.
Védelmet nyújt olyan helyzetekben, amikor kritika, intrika érthet minket.
Chamael Arkangyal azoknak is segítséget nyújt, akik a spirituális úton járva időnként túl kemények, szigorúak magukhoz. Önszeretetet ébreszt, és emlékeztet, hogy minden jól van úgy, ahogy van.

Hol használjuk: bárhol használható a testen, de különösen hasznos ha a gerinc alsó szegmensein, a méh területén vagy alhas területén is használjuk.