Aura-Soma Üveg * 103 Haniel Arkangyal

HANIEL ARKANGYAL
OPÁLOS HALVÁNYKÉK/MÉLYMAGENTA

Megerősítés: „Itt és most megerősítem mindazt, ami pozitív az életemben."

Kulcsmondata: Az Isteni akarat támogatása. Az alagút végén megcsillan a Fény.

Ajándékok: Képes a legmélyebb szintű kommunikációra önmagával, és tudatalattijával is. Békés személy, aki lelkében elérte azokat a mélységeket, ahol mindig nyugalom van.  Fontos számára a családi harmónia. Képes békét teremteni minden féle konfliktus helyzetben, mert állandó kapcsolatban áll misztikus mestereivel. Együtt cselekszik Isten akaratával. Ismeri élete célját és annak megvalósításán munkálkodik. Képes meglátni a dolgokat felülről, így mindig igazságos és jó döntéseket hoz.

Kihívások: Gyakran szembeszegül a felsőbb akarattal, nem érti miért pont neki jutnak a legnehezebb feladatok. Kihívásai vannak az élet hatalmi szereplőivel, és talán az apjával kapcsolatos régi sérelmeket sem dolgozta még fel. Úgy érzi túl sokat várnak tőle, ezért gyakran szorong vagy frusztrált.

Az üveg segítsége:
Kommunikáció belső mesterünkkel, a legmélyebb szinten.
A szépség és a harmónia megteremtése kívül és belül is.
Kapcsolatot teremt lényünk legmélyebb, mindig csöndes és békés szintjeivel, s ez nagyon hasznos amikor időnként úgy érezzük, fejünk fölött összecsapnak a hullámok.
Kiegyensúlyozza kommunikációnkat, hogy tudjuk mikor kell megszólalnunk, s mikor jobb ha inkább csöndben maradunk.
Mindenféle családdal kapcsolatos konfliktus esetére.
Jó segítséget nyújt azoknak, akik mások vagy önmaguk megszépítésén fáradoznak. Kozmetikus, fodrász, stb.
Ez az üveg az Arkangyal sorozat része. Haniel Arkangyalt mindig csodálatosan szép külsővel ábrázolják, aki már megjelenésével képes kifejezni a legnagyobb békét és harmóniát. 

Hol használjuk: A torok, nyak területén, a hajvonalon, és a gerinc mentén végig a háton.