Aura-Soma Üveg * 100 Metatron Arkangyal

METATRON ARKANGYAL
TISZTA/MÉLYMAGENTA

Megerősítés: „Fényt vetítek árnyékaimba, így igent mondok mindarra, amit eddig önmagam előtt is titkoltam."

Kulcsmondata: A Fény az árnyékra vetül. Új rálátás belső világunkra.

Ajándékok: Olyan személy, aki sok szenvedésen van túl, ezért képes megérteni a szenvedés minőségét. Nagyon jó terapeuta, vagy segítő. Feldolgozta, elengedte régi kihívásait. Gondolkodása tiszta, egyenes. Értékeli az élet apró örömeit, mindenben meglátja a szépet. Jó író, vagy költő, írásai reálisak, ébresztő, megvilágosító jellegűek. Kiegyensúlyozott ember, aki otthon van a materiális dolgokban és a misztikus tudományokban egyaránt.

Kihívások: Nem mer szembenézni árnyékaival, fél, hogy lelke mélyén fájdalmat talál. Szenvedései miatt sok ki nem sírt könny, régi sérülés bujkál melyeket önmaga elől is titkol. Hajlamos titkolózni, fél az elutasítástól. Mélyen fél a haláltól. Nem szereti a konfrontációt, ezért hajlamos elviselni bármit akkor is, ha ez érdekeivel szemben áll.

Az üveg segítsége:
Alkimista lehetőség a teljesség elérésére.
A szenvedés legmélyebb szintjeinek gyógyítása.
Segít elengedni legmélyebb félelmeinket.
Ha nehéz szembenéznünk azzal, amit árnyék takar, ha nehéz az önmagunkban rejlő igazságot meglátni, a saját tudattalanunkban lévő erőket megérteni, akkor ez az üveg segíthet Fényt vetíteni minderre.
Segíti a belső kapcsolatokat, megláttatja velünk azt, amit a legnehezebb látni.
Segíti tisztázni érzéseinket, és őszinteséggel ajándékoz meg.
Metatront az Arkangyalok királyaként határozzák meg és a Kánaán angyalaként. Ő kapcsolja össze a Mennyet a Földdel. Adottságai közé tartozik, hogy visszahelyez bennünket a saját Lényünkkel való igazi együttműködés állapotába.

Hol használjuk: A testen bárhova alkalmazható; különösen hatásos a tarkón, a nyakon és a halántékvonalon körben. Úgy is lehet alkalmazni, mint a reflexológiában szokás (a talpakon).