Aura-Soma Üveg * 098 Sandalphon Arkangyal

SANDALPHON ARKANGYAL
HALVÁNYLILA/KORAL

Megerősítés: „Elmélyülnek spirituális folyamataim, miközben kapcsolatba kerülök belső csillagommal. A lelkemben fejlődő gyermek angyallá cseperedik.

Kulcsmondata: Négy irányú energia kapcsolat: amint fent úgy lent, amint a jobb, úgy a bal oldalon. A belsőnkben rejlő gyermek angyallá nő fel.

Ajándékok: Rengeteg öröm, vidámság, parttalan boldogság jellemzi ezt a személyt. Megérzései nagyon jók. Talán egy nagy változás folyamatában van, melyben a feltétel nélküli szeretetet, az elengedést és a megbocsátást tanulja éppen. Erre képes is, mert rengeteg hite és bizalma van. Gyakran tevékenykedik a köz érdekeiért, képes megváltoztatni családja, és nagyobb közösségek életét is. Empatikus, együttműködő és együttérző.

Kihívások: Még nem engedte el a múlt sebeit, melyek talán bántalmazásból, megaláztatásból erednek. Túl érzékeny, sérülékeny, ezért gyakran vonul magányba. Szenvedést okoz számára a viszonzatlan szeretet vagy szerelem érzése, úgy érzi sosem kap annyit, mint amennyit ad. Nehezére esik lehorgonyozni, mert lételeme a változás. Emiatt néha megbízhatatlanná válik.

Az üveg segítsége:
Képes a kölcsönös pozitív egymásrautaltság érzését kialakítani.
Segít, ha alkalmazkodási, beilleszkedési nehézségeink vannak.
A negativitások átalakítása tudatos szinten, miközben egy újfajta együttműködésbe léphetünk lényünk legmélyebb szintjével.
Kapcsolatba kerülhetünk a Földdel, az Új Krisztus tudatosság megjelenése a Földön.
Ha életünk komoly változáson megy keresztül, segít stabilnak, kiegyensúlyozottnak maradnunk a folyamatban.
Inspirálja a zenészeket, zeneszerzőket, mert Sandalphon Arkangyal a zene nyelvén kommunikál velünk.
Segíti az ima, meditáció folyamatát.
Végtelen örömet, gyermeki felszabadultságot hoz.
Ez az üveg az Arkangyalsorozat ötödik darabja. Segítheti a Cranioszakrális munkát.

Hol használjuk: A fejtetőre és az alhasra.