Aura-Soma Üveg * 096 Rafael Arkangyal

RAFAEL ARKANGYAL
KIRÁLYKÉK/KIRÁLYKÉK

Megerősítés: „Intuícióm erősödik, ahogyan tisztábban hallok, látok és érzek. Mindaz mi eddig rejtve volt, feltárul előttem."

Kulcsmondata: Lehetőséget teremt, hogy fogalmaink testet öltsenek. Tisztán látni lényünk magasabb energiáit.

Ajándékok: Sokoldalú személy, aki kreativitását érzékei, érzékenysége fejlesztésére használja. Megfigyelőképessége csodálatra méltó, és különös érzékenységgel ismeri fel környezete igényeit. Valamilyen formában fejlesztő, gyógyító, tanító munkát végez. Jól kommunikál és képes erre másokat is megtanítani. Misztikus, spirituális tapasztalatokkal rendelkezik. Talán képes az álmokat is értelmezni, tisztánlátó, tisztánhalló, tisztán érzékelő, egyszóval látnoki képességek birtokában lehet. Mély béke jellemzi.

Kihívások: Gondot okoz neki az önfegyelem, gyakran szembe szegül a hatalmi pozíciót képviselő személyekkel (jog, rendőrség, tanár, apa) Rejtett düh, harag motiválják. Nehézségei lehetnek saját férfias aspektusaival is. Gyakran úgy érzi kiközösítik, vagy egyszerűen csak kívülálló marad.

Az üveg segítsége:
Az egyén és fensőbb énje közti kommunikáció.
A túlélési kihívások helyét felváltja a béke és a megértés.
Az a kevés kis rózsaszín a királykékben lehetőséget ad a megvilágosodásra is.
Kreativitással, új megoldásokkal ajándékoz meg nehéz helyzetekben.
A düh helyére a stabil akarat és a józan ész lép általa.
Segíti a meditáció, az álomfejtés és egyéb misztikus tevékenységek folyamatát.
Segíti azok munkáját, akiknek különlegesen sok együttérzésre van szükségük.
Ez az üveg az Arkangyalsorozat harmadik darabja. Elősegítheti az érzékelések kitisztulását. Ha egy keveset a homlokra dörzsölünk, ez segíthet a látásban, hallásban, a bizalom növekedésében, a szaglásban és még a tapintásban is.

Hol használjuk: A teljes hajvonalra, a szemöldökre és a lábfejekre.