Aura-Soma Üveg * 094 Michael Arkangyal

MICHAEL ARKANGYAL
HALVÁNYKÉK/HALVÁNYSÁRGA

Megerősítés: „Ahogyan elfogadom magam, érzem, hogy szívem kitágul. Érzem a mély kapcsolódást a Földdel, és megélem mindazt, amit felajánl nekem."

Kulcsmondata: A tudatosság fejlődésével megérthetjük az intenzív igazságot.

Ajándékok: Olyan személy, aki pontosan ismeri saját motivációit és terveit, s közben bízik a Sors vagy Isten általi vezettetésben. Képes meghallani Belső Mestere hangját, s ezért soha nem magányos. Erős hittel, elszántsággal rendelkezik. Egyéni akarata együttműködik az Isteni akarattal. Békés, harmonikus ember. Intelligens, sokat tanult, és sugárzik belőle az életöröm. Az élet nagy csapásai után is képes stabilan újra építeni önmagát. Ő az, aki mindig békét teremt környezete konfliktusaiból. 

Kihívások: Talán nehézséget jelent neki döntéséket hozni, mert szeretne minden elvárásnak megfelelni. Hatalommal kapcsolatos kihívásokkal küzd. Ezek valószínűleg az apával kapcsolatos, még fel nem oldott, múltbéli tapasztalatokból erednek. A féltékenység, az érzelmi zavarodottság és az esetleges önbizalmi, önértékelési nehézségek komoly szenvedést okozhatnak neki. Könnyen elveszti hitét.

Az üveg segítsége:
Megnyitja szívünket a béke és az együttérzés felé.
Őszinteséget, igazságosságot hoz életünkbe.
Segít legyőzni különböző apával, vagy hatalommal kapcsolatos kihívásokat.
Megnyitja szívünket egy magasabb szintű szeretet felé.
Támogatja az elengedés folyamatát.
A remény állapotából a hit állapotába juttat el.
Erősíti hitünket, vagy visszaadja azt, ha úgy érezzük kilátástalan a helyzetünk.
Ez az üveg az Arkangyalsorozat első darabja. A 8as üveg intenzívebb változata. Kérem, vizsgálja meg az ott írottakat.
Kapcsolatban áll Mihály Arkangyallal, aki kardja segítségével megszabadít a múlt béklyóitól és rámutat a helyes irányra.

Hol használjuk: A has és a torok területén körben a törzsön.