Aura-Soma Üveg * 093 Jancsi

JANCSI
KORALL/TÜRKIZ

Megerősítés: „Szerencsés és hálás vagyok, mert túllátok a dualitáson, és érzem az egységet önmagamban."

Kulcsmondata: Szembenézni az árnyékkal, hogy képesek legyünk megtalálni a szív igazságát, miközben megismerjük önmagunkat.

Ajándékok: Értő figyelemmel és bölcsességgel rendelkező személy, aki ezáltal képes a negatívat pozitívvá alakítani. Képes mind egyénekkel, mind csoportokkal érthetően, tisztán kommunikálni. Rendkívül kreatív. Független gondolkodású, szabadon él. Egyensúlyt talált énje férfias és nőies aspektusai között. Mindenféle munkahelyen jól érzi magát, ahol emberekkel vagy emberek közötti közvetítéssel kell foglalkozhat.

Kihívások: Gyakran szétszórt. Folyamatosan szorong, úgy érzi környezete túl sokat vár tőle. Nehezen tudja kifejezni érzelmeit, fél a sérülésektől. Hajlamos a függőségekre, főleg érzelmi téren. Nehezére esik objektívan szemlélni a dolgokat, mert érzelmei motiválják és túl korán ítél.

Az üveg segítsége:
Segít az önvizsgálatban, hogy megtalálhassuk az érzéseink kommunikációjához szükséges belső bizalmat.
Kapcsolatba kerülhetünk legmélyebb benső intuíciónkkal.
Támogatja megérzéseinket és hogy azokat hasznunkra fordíthassuk.
Ez az üveg is támogathatja az elengedés folyamatát.
A misztikus eredményeket segít gyakorlatiassá tenni.
Függetlenné tesz, segít megszabadulnunk nem kívánt érzelmi láncainktól.
Csökkenti a szorongást, a különböző fóbiákat.
Megszünteti a különböző pszichoszomatikus mellkasi szorítást, légzési nehézséget.
A B92es és B93as üvegek majdnem egy időben születtek. A Jancsi és a Juliska neveket kapták, mert a Jancsi és Juliska mese nagyon jól szemlélteti jelentéstartalmukat. Juliska a belső gyermek" feminin aspektusát jeleníti meg, aki bízik intuíciójában és legyőzi félelmét, a boszorkányt a tűzbe vetve; Jancsi pedig a „belső gyermek" maszkulin oldalának jelképe, aki bizalmát a feminin aspektusba helyezi. Ennek eredményeképp kiszabadul, hogy valódi örömöt és boldogságot találjon.

Hol használjuk: Az alhas területén körben és a mellkas jobb oldalán.