Aura-Soma Üveg * 089 Energiamentő

ENERGIA MENTŐ
VÖRÖS/MÉLYMAGENTA

Megerősítés: „Látom az életben megnyilvánuló teremtő erőt."

Kulcsmondata: Az időugrás üvege. Egy kapu, melyen belépve megérthetjük az új lehetőségeket, és eljuthatunk az elragadtatáshoz.

Ajándékok: Rengeteg energiával rendelkezik. Erejét mások számára érthetetlen forrásból, a végtelen misztikumból meríti. Végtelenül lelkes, és másokat is képes lelkesíteni. Nemi erejét céljai elérésére fordítja. Képes gyógyítani energiaátadással. Pénzügyileg mindig sikeres, stabilan áll a lábán. A másoknak komoly gondot okozó problémákat szinte pillanatok alatt képes megoldani. Megvan az energiája ahhoz, hogy gyógyító ösztöneit önmagából előhívja. Intuitív és spirituális. Az idővel rendkívül jó viszonyban áll.

Kihívások: Komoly szexuális gondokkal küzd. Legtöbb problémája ebből fakad. Elképzelhető, hogy folyamatos energiahiányban szenved, mert kifacsarja magát. Rejtett düh és frusztráció mérgezik lelkét. Könnyen megsértődik, és nehezen bocsát meg. Nagy energiával kezd el dolgokat, de szinte sosem fejezi be azokat. Nem fordít elég figyelmet a részletekre.

Az üveg segítsége:
Segíti gyógyító erőink fejlesztését.
A szeretet gyógyításának energiája.
Segíti egyesíteni a testet és a tudatot extrém fáradtság és eltaszítottságérzés esetén.
Felébreszti a kundalini erejét, segít szexuális téren egyensúlyt teremteni.
A haragot és a dühöt építő akarattá formálja.
Gyökeres pozitív változást eredményez pénzügyi helyzetünkben.
Ha levertek vagyunk, vagy úgy érezzük extra energiára van szükségünk, ez az üveg kiváló segítséget nyújt.
Alkalmas tantrikus gyakorlatokhoz.
Segíti azokat, akik a Föld energiáival dolgoznak.
Véd a negatív földenergia sugárzástól.
Ez az üveg 1992. július 26.án született, amikor a Maja naptár egy ciklus végét jelezte. A Maja kalendárium szerint a következő ciklus 2012ben kezdődik majd. Ezért nevezik ezt az üveget az Időugrás üvegnek is.

Hol használjuk: Az alapcsakra területén.