Aura-Soma Üveg * 083 Szezám, tárulj!

SZEZÁM TÁRULJ!
TÜRKIZ/ARANY

Megerősítés: „Megnyílok a bölcsesség felé, ami feltárulhat előttem, hogy aztán megoszthassam azt szívem kommunikációja által."

Kulcsmondata: Az inkarnációs csillag és az individualizáció folyamata összhangba kerül, miközben feldolgozzuk a múlt sérüléseit az őszinte kommunikáció által.

Ajándékok: Született vezető, aki nagy népszerűségnek örvend. Filozófus alkat és vizuális típus. Jól kommunikál, mindenkihez van egy kedves szava. Minél több ember veszi körül, annál jobban érzi magát.  Alkotó, kreatív módon él, mindig új ötleteket valósít meg. Belső bölcsességgel bír. Jobban szeret csoporttal dolgozni mint egyes emberekkel. Nagyon szereti az ásványok világát. Könnyen megérti az új technológiákat, tud bánni velük.
Kihívások: Rengeteg múltból eredő dolog nyomasztja. Nehezen lép túl a sérelmeken. Hajlamos érzelmileg manipulálni másokat. Gyakran fél tömegben, nagy társaságban, vagy egyszerűen csak félénk. Titkolja tehetségét, fél hogy „furcsának" találják. Félelmek és szorongások gyötrik, melyek leszűkítik a kommunikációt vagy önkifejezést. Belső kincseit elrejti, mert nem biztos az értékükben.

Az üveg segítsége:
Megnyitja az ősi tudás kapuit.
Segít legyőznünk a múltból hozott félelmeket.
Segít kommunikálnunk a tömegek felé.
Média kommunikáció, előadástechnikák, előadó művészet.
Érzelmi, alkotó kommunikáció.
Segíti a művészek alkotó képességét, az ihletettség állapotához vezet el.
Őszinteségre késztet.
Kapcsolódhat lemuriai, atlantiszi, Ó egyiptomi, azték, inka inkarnációkhoz, és az európai misztikus hagyományokhoz.
Támogatja a kristályokkal dolgozó emberek munkáját.

Hol használjuk: Az alhas területén és a mellkas jobb oldalán.