Aura-Soma Üveg * 080 Artemis

ARTEMIS
VÖRÖS/RÓZSASZÍN

Megerősítés: „Ebben a pillanatban szabad vagyok."

Kulcsmondata: Az elengedés energiája. A szeretet még inkább feltétel nélküli. A szeretet erejének felébresztése.

Ajándékok: Végtelen erővel, bátorsággal és elszántsággal rendelkezik. Számára az élet a cselekvő szeretet. Lénye női oldalával teljes mértékben tisztában van, élvezi a feminin vonásokat. Rendkívül sikeres, anyagilag kiegyensúlyozott. Képes egyszerre karriert építeni és meleg családi otthont teremteni. Szereti a zenét és a művészeteket, valószínűleg jó táncos is, aki élvezi az élet szépségét, a jó ételeket, és a kényelmes fotelt. Jó munkatárs. Rengeteg feltétel nélküli szeretet, melegség, törődés árad lényéből, és az energia is, hogy ezeket a gyakorlatban megélje A „belső én" és a „külső én" egyensúlya harmonikus megjelenést tesznek lehetővé számára.

Kihívások: Bizalmatlan, nem szereti önmagát eléggé. Kihívások az anyával, vagy anyasággal kapcsolatban. Talán régi sérelmek, feloldatlan düh vagy frusztráció. Szexuális téren gyakran zavarokkal küzdhet. Nehezére esik elfogadni a női szerepmodellt. Életében dominál a materialitás, a belső értékeknek nehezen talál helyet. Úgy érzi senki nem fogadja el úgy, ahogy van.

Az üveg segítsége:
A szeretet erejének ébredése.
A Krisztus energia a tudatos elme szintjére jut.
Azok, akik gondozói munkát végeznek, az üveg segítségével képesek visszatalálni szeretet és fizikai energiatartalékukhoz, ha kimerültek.
Megtanít rá mennyire fontos az önszeretet, önmaguk feltétel nélküli elfogadása.
Csökkenti az agressziót, a rejtett dühöt és frusztrációt.
Segíti a táplálkozással, táplálással kapcsolatos nehézségek megoldását.
Ha túlélési nehézségeink vannak, segít azok okait fellelni és megszüntetni.
Segíti a különböző családon belüli szerepek tisztázását, ezért különösen ajánlott családtervezés előtt.

Hol használjuk: A törzsön körben, az alhas területén.