Aura-Soma Üveg * 078 Korona mentő- Az átmenet üveg

KORONA MENTŐ * AZ ÁTMENET ÜVEG
LILA/MÉLYMAGENTA

Megerősítés: „Beengedem a Szellem ragyogását mindenhová, ahová eddig nem jutott el bennem."

Kulcsmondata: Minden út végén egy új kezdet vár. Intenzív szolgálat, amivel eljuthatunk a „jó" helyre.

Ajándékok: Igazi médium, aki élete valódi célját valósítja meg. Elhivatottan küzd saját és mások lelki üdvéért. Sikerült megvalósítania a szellem, lélek, test egyensúlyát. Mindig a megfelelő helyen van a megfelelő időben. Tudja, hogy az élet a legnagyobb tanítómester. Nem akar mesterként tetszelegni. Sokan fordulnak hozzá tanácsért, néha azzal is képes segíteni hogy hallgat. Figyelmet fordít a kis dolgokra, nemcsak önmaga miatt, hanem a szolgálat okán, amit a világnak nyújt. Egy spirituális ember. Mindig hű önmagához. Nagy átalakuláson megy keresztül. Lenyűgöző az akaratereje, ugyanakkor alázatos is.

Kihívások: Rendkívül szomorú. Hajlamos az önsajnálatra, nem akarja elengedni fájdalmait. Talán feldolgozatlan gyász, vagy valakinek az elvesztése miatt szenved. Úgy véli neki már semmi jót nem tartogat az élet, ezért egyre keserűbb. Előítéletei vannak, sokszor már nem is próbálkozik felvidítani önmagát. Egy birtokolni vágyó ember, aki még a saját szomorúságához is ragaszkodik, amelyet már rég elengedhetett volna.

Az üveg segítsége:
Az Erő Fentről a földre érkezik, hogy segítse az emberiséget.
Szolgálat és mély gyógyítás. Gyógyító szolgálat.
Béke, elfogadás és szeretet.
Segít megértenünk a karma törvényeit.
Megkönnyíti a meditációt és az imát.
Ráébreszt, hogy a szolgálat a legnagyobb öröm.
Elvezet minket az ősi bölcsesség forrásához.
Segít egyegy ciklust befejezni, hálával és békében elbúcsúzni.
Átlendít a szomorú időszakokon.
Megszabadít néhány régi rossz szokásunktól.
Ez volt az első üveg, amely Vicky Wall halála után született. Az „Isteni Mentő"nek is nevezik. Pszichoterápiában ez az üveg segít Fényt vetni a múltra. Ez a kombináció hasznos lehet azok számára, akik a Dévákkal, Angyalokkal és a láthatatlan világ lényeivel kívánnak dolgozni.

Hol használjuk: A hajvonalra, a torok és nyaktájékra, a harmadik szemre és a fejtetőre.