Aura-Soma Üveg * 077 Kehely

KEHELY
TISZTA/MAGENTA

Megerősítés: „Elengedem illúzióimat, hogy tisztábban lássam a céljaimat és az életem útját."

Kulcsmondata: A Fény szolgálatáért cselekedni. Minél nyitottabbak vagyunk, annál többet vagyunk képesek befogadni fentről. 

Ajándékok: Igazi sportember, akit ugyanakkor az élet misztikus oldala is érdekel. Gyakran tart önvizsgálatot. Karizmatikus egyéniség. Sokszor neki kell rendet teremteni környezetében, és erre kiválóan alkalmas is. Rengeteg szeretet jellemzi. Bölcsen, következetesen szeret. Együttműködik az Isteni akarattal. A benne élő mély szeretetet képes minden apró dologban kifejezni. Egy tiszta meder, közvetítő a felülről jövő szeretet számára. Ezt önmaga is élvezi, és segíti hogy rajta keresztül másoknak szétosztassék.

Kihívások: Sosem elégszik meg a feléje áradó szeretet mennyiségével, mindig úgy érzi még több járna neki. Tudja, hogy változnia kellene, de fél a változástól ezért mindig visszatér megszokott rutinjaihoz. Állandóan mérlegel, ezért nehezen dönt. Túlságosan maximalista, gyakran szigorú önmagához és másokhoz is. Szexuális téren hajlamos túlzásokba esni. Egyszerre túl sok mindent csinál, ezért gyakran szétszórt. Tudja mennyit szenvedett, s most itt az ideje ezt elengedni.

Az üveg segítsége:
A Fény forrása az élet forrásává válik.
Spirituális fejlődés és az ítélőképesség ereje.
A személy igaz minőségének megjelenése.
Kézzelfoghatóvá teszi az Isteni szeretetet.
Elmélyíti misztikus képességeinket, segít kapcsolatot teremteni a mindenséggel.
Nagylelkűvé tesz.
Csökkenti maximalizmusunkat, az elégedettség érzésével ajándékoz meg.
Lebontja hamis illúzióinkat.
Segíti a kreativitás kifejeződését és támogat, hogy megtaláljuk a szépséget az élet apró dolgaiban.

Hol használjuk: Bárhová a testen.