Aura-Soma Üveg * 076 Bizalom

BIZALOM
RÓZSASZÍN/ARANY

Megerősítés: „Képes vagyok arra, hogy olyannak szeresselek amilyen vagy."

Kulcsmondata: Az önelfogadás az arany területünkhöz vezet, hogy megérthessük miért jöttünk, s mért vagyunk olyanok amilyenek.

Ajándékok: Finom lélek, kedves, szerény. Képes együtt haladni az élet áramlásával. Sikeres, de nem öntelt. Rendkívül következetes. Képes erősen összpontosítani céljaira és megvalósítja azokat. Mindent hajlandó megtenni annak érdekében, hogy bölcsebbé, tudatosabbá váljon. Elszánt, és bízik önmagában. Végtelen sok szeretet munkálkodik benne, jó szándékú. Fontosnak tartja az őszinteséget, és mindig tisztán fejezi ki önmagát. Előszeretettel nyúl az ősi tanítások felé, merít a múlt értékeiből. Egy körültekintő személy, aki önmaga központjában szilárdan áll. Együttérző és jó kedélyű. Olyan, akivel mindenki élvezi az együttlétet, mert szeretetteljes és gondoskodó.

Kihívások: Szigorú, magának való. Gyakran szétszórt, túl sokfelé figyel. Úgy véli sokkal többet ad mint amennyit kap. Bizalmatlan, gyanakvó. Sokszor úgy érzi mindenki őt bántja. Fél kimutatni az érzelmeit, nehezen lesz szerelmes. Annak szükségessége, hogy elengedjük a mélyen rejlő zavarodottságot, félelmet és szorongást, hogy a helyét megtölthesse az önmagunkra való odafigyelés és törődés. Intenzív frusztráció akadályozza, hogy a bennünk rejlő bölcsességgel kapcsolatba lépjünk.

Az üveg segítsége:
Önszeretet által elérhetjük céljainkat.
Segít elengedni a régi dolgokat, megérteni az új bölcsességet
Segít kapcsolatba lépnünk múltunk sérelmeivel, hogy azokat felismerve képessé váljunk elengedni őket.
Önbecsülést ad.
Felfedi a lélek mélységeit.
Erősíti a bizalmat.
Kiegyensúlyozza a hormonrendszert.
Türelmesebbé tesz.
Segít, hogy bizonyos helyzetekben képesek legyünk hallgatni.
Ráébreszt mennyire fontos, hogy ne hanyagoljuk el magunkat.

Hol használjuk: A törzsön körben, a has magasságában.