Aura-Soma Üveg * 066 A színésznő

A SZÍNÉSZNŐ
HALVÁNYLILA/HALVÁNYRÓZSASZÍN

Megerősítés: „Boldog vagyok, hogy felismerem saját és mások szerepét és annak jelentőségét."

Kulcsmondata: Hogy képesek legyünk látni önmagunk és mások szerepét a Föld színpadán.

Ajándékok: Békeszerető, bátor és vidám. Igyekszik minél szebb környezetet teremteni. Szívesen szolgálja mások érdekeit. Hűséges, őszinte ember. Rendelkezik a feltétel nélküli szeretet és együttérzés képességével. Jól érzi a fizikai és spirituális közötti egyensúlyt. Gyakran tart önvizsgálatot, tanul, fejleszti képességeit. Kitűnően használja hatodik érzékét. Flexibilis, gyakran változtatja szerepköreit, az adott feladat érdekében.

Kihívások: Túlságosan érzékeny, könnyen sérül. Hamar feladja a küzdelmeket, kerüli a konfrontációt. Nehezen mond nemet, ezért sokszor kihasználják. Gyermekkorában sok konfliktusa lehetett szüleivel. Idealista, időnként túl magasak az elvárásai. Sokszor úgy érzi hogy csalódás vár rá, ha változások veszik körül. Gondjai lehetnek a női szerepkör elfogadásával. Nehezen kötelezi el magát emberi kapcsolatokban. Hajlamos a magányba menekülni.

Az üveg segítsége:
Körülvesz szépséggel.
Amikor a valódi szolgálat képessége megjelenik életünkben, akkor a feltétel nélküli szeretet egyensúlyba kerül a gyógyító energiákkal.
A színészeket kapcsolatba hozza az eljátszandó szerep lényegével. Shakespeare azt mondta: „Színház ez a világ, a férfi és nő itt csupán szereplő. Bejönnek ők mind, azután kimennek, s közben egy személyre több szerep jut."
Ez a kombináció segít megértenünk az önmagunkban tartott feszültségeket.
Megmutatja saját belső szépségünket, az önszeretet képességét.
Megérteti velünk, hogy a szolgálat a szabadság útja.
Erőt ad ahhoz, hogy beteljesítsük küldetésünket.
Megbékít a szerelem energiájával, bizalmat ébreszt párunk felé.
Általa tisztábban, látjuk szüleinket teljes valójukban.
Elősegíti a gyermekkori sérelmek feldolgozását.
Megbékít a nőiesség, anyaság kérdéseivel.

Hol használjuk: Az alhas, méh területén körben és a hajvonalon