Aura-Soma Üveg * 063 Djawal Khul és Hilarion

DJWAL KHUL & HILARION
SMARAGDZÖLD/HALVÁNYZÖLD

Megerősítés: „A megfelelő helyen vagyok a megfelelő időben, és helyesen cselekszem."

Kulcsmondata: A valódi igazság megértése amint átadjuk önmagunkat környezetünknek.

Ajándékok: Nyitott szellem, folyton kutat és fejlődik. Felvállalja az igazságot akkor is, ha néha ez kellemetlen. Mindig a megfelelő helyen van a megfelelő időben. Sikeres ember, aki élvezi munkája gyümölcsét. Minden helyzetben megtalálja a megfelelő választ. Jó döntéseket hoz, mert több szemszögből képes megvizsgálni a dolgokat. Idealista, közben mégis két lábbal áll a földön. Adakozó, segítőkész, akit érdekel az idegenek sorsa is. Szívesen vesz, részt tudományos kutatásokban az emberiség céljaiért. Képes nagy érzéseket integrálni, és mások érzéseire hangolódni. Nagyon kitartó, tudja hová tart, és hogyan juthat el oda.

Kihívások: Hajlamos sötéten látni a dolgokat. Sokszor érzi magát bezárva, korlátozva. Elutasítja az új ismereteket, úgy érzi eleget tud, talán többet is másoknál. Nehezen osztja be az idejét, mindig kapkod, rohan. Úgy érzi elkésik valahonnan. Gyakran zavarodott, nehezen hoz döntéseket.

Az üveg segítsége:
Segít megérteni életünk feladatát.
Bátorságot ad minden szinten, segít újrakezdeni és megnyitja a szívet.
Békét hoz életünkbe és a szinkronicitás élményét.
Segít „megfelelő helyen lenni a megfelelő időben".
Enyhíti a bezártságérzéssel, tériszonnyal kapcsolatos nehézségeket.
Megnyitja az öröm kapuját, hogy szabadnak érezzük magunkat.
Segít úrrá lenni félelmeinken.
Ez az egyetlen üveg a Mestersorozatban, amelyiknek nincs közvetlenül társítható kvintesszenciája, bár a Djwal Khulnak és a Hilarionnak van különkülön. Vicky Wall azt mondta: „Az ok, amiért két Mester tűnik fel ebben a kombinációban azzal az úttal függ össze, amit az emberiség korunkban jár a napfonat és a szív smaragdja között."

Hol használjuk: A mellkason körben.