Aura-Soma Üveg * 061 Sanat Kumara és Lady Vénusz Kumara


SANAT KUMARA ÉS LADY VÉNUSZ KUMARA
HALVÁNYRÓZSASZÍN/HALVÁNYSÁRGA

Megerősítés: „Tanulok az életem nehézségeiből. Látom a kihívások által felajánlott ajándékokat, és megértem, hogy minden személyes veszteség egy transzformációs nyereség."

Kulcsmondata: Feloldani a kettősséget önmagunkban a legmélyebb szinten. Az univerzális Anya/Apa Isten. 

Ajándékok: Kedves és előzékeny személy. Ismeri képességeit, és azokat jól hasznosítja a közösség érdekében is. Igazi közösségi szereplő, aki sokat tesz a kollektíva érdekeiért. Kitűnő szervező, jó író és tanár. Eredményesen használja a meditációs és vizualizációs technikákat. Boldog, kiegyensúlyozott szexuális életet él. Mély örömmel és boldogsággal teli. Gondoskodó nemcsak önmagával, de másokkal szemben is. Felismerte a szimbiózis fontosságát, vagyis a kölcsönös egymásra utaltságot.

Kihívások: Túlságosan vágyik a szeretetre, ezért gyakran kiszolgáltatja érzéseit. Félelmekkel és szorongásokkal küzd, ha egyedül kell lennie. Elhagyatottnak, magányosnak érzi magát. Úgy érzi, nem ismeri szüleit, s ez lehet, hogy valóban is így van (árva). Hajlamos a függőségekre, komoly sérüléseket szenvedett el az életben.

Az üveg segítsége:
Segít egy magasabb energiaszintre lépni.
Megérteti velünk szenvedéseink okait és értelmét.
Nagyon hasznos lehet, ha gondjaink vannak a kapcsolatteremtéssel.
Felszínre hozza mély félelmeink okát.
Ha a múltban szüleink, tanáraink ügyetlennek, érdemtelennek tartottak minket, s ebből eredően most önbizalmi nehézségeink vannak, ez az üveg kiválóan segít levetkőznünk azokat.
Újraépíti a családról alkotott véleményünket.
Ez a kombináció a Vénusz energiájával függ össze.
A 40es üveghez tartozó magyarázatot is érdemes fellapozni, mivel a 61es üveg annak intenzívebb változata.

Hol használjuk: A törzsön körben a teljes hasi tájékon.