Aura-Soma Üveg * 052 Lady Nada

LADY NADA
HALVÁNYRÓZSASZÍN/HALVÁNYRÓZSASZÍN

Megerősítés: „Olyannak szeretem magam, amilyen vagyok, nem annak, aki szeretnék lenni."

Kulcsmondata: Az önelfogadás kommunikációja a legegyszerűbb és a legmélyebb szinten.

Ajándékok: A szeretet mestere. Képes feltétel nélkül adni, és a szeretet elfogadásával sincsenek nehézségei. Igazi reformer. Idealista, humanista, elkötelezett környezetvédő. Mindig megvizsgálja a dolgokat mások szemszögéből is. Törődik embertársaival, lehet hogy humanitárius mozgalom tagja. Mindig megérzi ha környezetében valakinek szeretetre van szüksége. Egy fogékony, intuitív ember. Képes a szeretet által spirituálisan növekedni.

Kihívások: Akkor is ad, ha semmit nem kap cserébe ezért. Hagyja magát kihasználni, később pedig panaszkodik. Képtelen nemet mondani. Hamis illúziói vannak a szerelemről. Lehetnek kritikus, gyanakvó, sőt féltékeny hajlamai. Nyitott lehet az érzelmi zsarolásra. Akiben a harag, sértődés vagy frusztráció intenzív érzései miatt sok a keserűség. Nem képes hátralépni, és tárgyilagosan figyelni. Vagy nem képes az elengedésre, nehezen bocsát meg.

Az üveg segítsége:
Kifejezni a feltétel nélküli szeretetet.
A belső hang. Gyógyítás mély szeretettel minden szinten.
Meggyorsítja a spirituális növekedést a szeretet adásának és elfogadásának képességén keresztül.
Segíti a meditációt, gyorsítja a lélek ébredését.
Elvezet a Krisztus tudathoz
Csillapítja nyugtalan elménket. Fejleszti a koncentrációs képességet.
Megnyitja a megérzések kapuját.
Megkönnyíti az anyaság, nőiesség elfogadását.
Enyhíti azokat a szenvedéseket, melyeket női oldalunk élt át.
Fejleszti önbecsülésünket.
Ez a kombináció a harmadik szemhez és a zenéhez kapcsolódik; erősítheti a zene értésének élményét. Minden, ami a 6os üvegre vonatkozik, erre az üvegre is áll, intenzívebb formában.

Hol használjuk: A törzsön körben, a has magasságában. Mentális problémák esetén tegyünk egy csöppet a fejtetőre, egy csöppet a halántékokra és egy csöppet a nyak hátsó oldalára, majd gyengéden dörzsöljük be.