Aura-Soma Üveg * 045 A szeretet lélegzete

A SZERETET LÉLEGZETE
TÜRKIZ/MAGENTA

Megerősítés: „Minden gyönyörű a maga módján."

Kulcsmondata: Befogadni a szeretetet föntről, lényünk érzelmi oldalát megnyitva. A lélegzet lehetősége a befogadás és az elengedés.

Ajándékok: Az ősi emlékek és tudás birtokosa. Érzékeny személyiség, akit ösztönei vezérelnek. Szereti a szépséget, a harmóniát. Kreatív, tehetséges és határozott. Lényének női aspektusai vezérlik. Nagyon vigyáz belső egyensúlyára, melyet sok munkával szerzett meg. A szeretet és szolgálat szorosan kapcsolódik hivatásához. Környezete gondozott, ápolt, harmonikus. Szerető kedvességgel és együttérzéssel teli, amit meg akar osztani másokkal. Kreatív kifejezési formái: a zene, tánc, költészet, amivel segít a világot gyógyítani. Képes szeretetet kapni és adni a kis dolgokon keresztül.

Kihívások: Túlzottan kötődik hajdani életéhez, szerelméhez. Ragaszkodik a múlthoz és ez hatással van jelenére. Szexuális élete zavaros, nehezen oldódnak gátlásai. Gondjai lehetnek az önkifejezéssel. Felveszi mások problémáit, így sokszor túlterheltnek érzi magát. Szeretné, hogy új szeretet, szerelem tűnjön fel életében, de ehhez el kell engednie a múlt emlékeit, melyek tompíthatják a boldogságát. Az önteltségen való felülemelkedés szükségessége.

Az üveg segítsége:
Szeretetet adni és kapni.
Mélyen energetizáló szeretet a szív kommunikációjával. Mély gyógyítás a szívnek.
Az elérkezett idő, hogy újra szeresd magad.
Segít túljutni szerelmi csalódásokon.
Segít visszaállítani a kreatív, „áramló" állapotot
Fokozza belső erőnket, így használatával nem érezzük tehernek a szolgálatot.
Élesíti misztikus képességeinket.
Enyhíti a visszafogott szexualitás tüneteit
Erőt ad hogy képesek legyünk átértékelni mindennapi gondjainkat.
Segít kifejezni érzelmeinket
Nagyon hasznos ha életmódot váltunk.

Hol használjuk: Bárhová a testen. Érzelmi stressz esetén különösen a szív területére.