Aura-Soma Üveg * 026 Éteri mentő

ÉTERI MENTŐ * TOJÁS TÓBIÁS
NARANCS/NARANCS

Megerősítés: "Békét küldök minden pillanatnak a múltban."

Kulcsmondata: Az idővonal gyógyítása. Segíti részeink újraegyesítését, hogy a szinkronicitást megélhessük.

Ajándékok: Független személyiség. Rendelkezik mély bölcsességgel, ösztönös megérzésekkel. Nagyon jó meglátásai vannak, s ezeket felhasználja saját korlátainak átlépésére, hogy új kihívásoknak nézzen elébe. Egy elégedett, sőt határtalanul boldog, derűs ember. Okos és óvatos. Nagyon tud örülni, elragadtatott. Mély és harmonikus szexuális életet él. Szereti az állatokat. 

Kihívások: A múlt elengedésének szükséglete, és azé, hogy tervet készítsünk a jelenre vagy a jövőre vonatkozóan. A feldolgozatlan sokk bizonytalanság, döntésképtelenség erősödéséhez vezethet. Nehézségek a kapcsolatok terén. Lehet, hogy düh emészti vagy félelem kínozza a személyt. Szexuális nehézségek, esetleg sokkélmények. Talán épp egy karmikus feldolgozáson van túl, de lehet, hogy épp egy sokkélményt dolgoz fel. Hajlamos a függőségekre.

Az üveg segítsége:
Oldja a sokkélményeket, és következményeit minden szinten.
Megtisztítja az éteri kaput. Minden féle sokkra, főleg mély sokkélményekre.
Állatoknak is hasznos lehet, különösen sokk miatti eszméletvesztés vagy altatás, műtét után (állatok esetében csak a hasra alkalmazzuk).
Eredményesen kezelhető vele a depresszió.
Segít legyőznünk mély, megmagyarázhatatlan félelmeinket.
Segít megszabadulnunk testi, lelki függőségeinktől.
Az Aura-Soma Csakra Készlet darabja. A második csakrához tartozik. A törzs bal oldalán van az „éteri kapu", melyen sokkhelyzetekben az „igaz aura" kilép. Ennek az üvegnek az energiája - ha a javasolt módon alkalmazzák - segíthet visszaállítani az igaz aurát eredeti helyzetébe.

Hol használjuk: Ezt a kombinációt sajátos módon kell alkalmazni: körben az egész hason és a bal fülcimpától a bal vállig lefelé egy keskeny csíkban. Ezután, a bal kar alatt kezdve egy szélesebb csíkban, lefelé az egész törzs bal oldalán egészen a bokáig.