Aura-Soma Üveg * 024 Új üzenet

ÚJ ÜZENET
LILA/TÜRKIZ

Megerősítés: „Nyitott vagyok az újra. Érzem szívem örömét, ahogyan az új pillanatba lépek."

Kulcsmondata: Érzelmi oldalunk kommunikációja. A szellem által inspirált kommunikáció. Átalakító erejű kommunikáció a szívből.

Ajándékok: Valaki, aki a szívében melegséget és törődést hordoz, és ezt mások felé kommunikálni is tudja. Harmonikus és békés; szolgálat útján gyógyít. Spirituális ember. Aki képes másokat ráébreszteni arra, hogy ne felejtsenek el önmaguknak szeretetet adni. Olyan látnok, akinek megadatott a tanítás képessége is. Érett és független személyiség. Kreatív, békeszerető, szeret élni. Képes konfliktusok megoldására, jól kezeli az embereket. Dolgozhat közvetítőként, tanácsadóként.

Kihívások: Lehetnek kihívásai az érzelmi kommunikációval. Gyanakvó lehet, vagy más nehézségei lehetnek a mély bánat megértésével, elfogadásával szemben. Gyakran rabja megrögzött szokásoknak, talán megfagyott érzelmek miatt. Túl sokat aggódik, főleg maga és szerettei egészségéért. Hajlamos elmenekülni helyzetek elől. Kreativitása háttérbe szorul, amikor érzelmi ügyekről van szó.

Az üveg segítsége:
Új lehetőségeket mutat.
A lélektársunk vonzásához szükséges energia. A tisztánérzékelés üvege.
Ennek az üvegnek az energiája sokban közös a Vénusz bolygó energiáival és így az érzelmi életre vonatkozó ügyekkel kapcsolatos.
Ráébreszt az emberi kapcsolatok fontosságára.
Érzelmi válságok után segít regenerálódnunk.
Utat mutat a megoldások felé.
Rengeteg gyermekkori sokk oldása lehetséges általa.
A személyes és üzleti kapcsolatok segítője.
Segíti a média kommunikációt, az előadókat.
Gyógyítja az érzelmi kommunikáció múltból hozott blokkjait.
Elmélyíti az álomfejtés tudományát.
Önbizalmat ad, segít elfogadni mások véleményét is.
A kreativitás megnyilvánulásainak teret ad.

Hol használjuk: A szív területére és a hátra, érintve a gerincet. Ha gond van a beszéd vagy kommunikáció terén, alkalmazzuk a toroktájékon.