Aura-Soma Üveg * 023 Szeretet és Fény

SZERETET ÉS FÉNY
RÓZSA RÓZSASZÍN/ RÓZSASZÍN

Megerősítés: „Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Megengedem magamnak, hogy létezzem.

Kulcsmondata: Együttérzés és önelfogadás. Minél inkább képesek vagyunk együtt érezni másokkal, annál hamarabb elfogadjuk önmagunkat.

Ajándékok: Valaki, aki szeretetet, melegséget és együttérzést nyújt. Aki szeretettel elfogadja önmagát, és ez által megtalálja a belső inspirációt és a határtalan bölcsességet. Fényt és szeretetet vetít az elme sötétebb zugaiba. Mindent megtesz azért, hogy jobban megismerje önmagát. Gyakran meditál, és tart önvizsgálatot. Erős egyéniség, ám ennek ellenére melegszívű, lágy, gyengéd és adakozó.

Kihívások: A félelemmel és gyanakvással járó szeretetlenség érzései; egy megvalósulatlan szeretetkapcsolat vagy szerelem miatt érzett frusztráció. Intolerancia, fölényesség vagy hatalmaskodás, és túlságosan határozott viselkedés. Gyakran bizonytalan. Szeretet igénye igen magas. Mástól várja, amit csak ő adhat önmagának.

Az üveg segítsége:
Segít visszaszerezni önszeretetünket.
Lágyság, együttérzés, intuíció, melegség.
A szeretet adásának és elfogadásának képessége.
Segít feltétel nélkül szeretni.
Növeli belső erőnket, s ezzel megnyitja a szeretet elfogadásának kapuit.
Segít tiszta vizet önteni a pohárba, főleg ha önképünkről van szó.
Begyógyítja a viszonzatlan szerelem ütötte sebeket.
Javítja kapcsolatteremtő képességünket.
Megszabadít a fölösleges bűntudattól.
A különböző klimaxszal járó lelki folyamatokon is átsegít.
Magabiztossá tesz.

Hol használjuk: Körben a teljes alhasi és keresztcsonti tájékon, belevéve a gerincet is. Nehéz emocionális helyzetekben alkalmazzuk a szív teljes területén. Mentális vagy spirituális problémák esetében alkalmazzuk a hajvonal mentén is.