Aura-Soma Üveg * 017 Trubadúr 1 - A remény üvege

TRUBADÚR * REMÉNY ÜVEG
ZÖLD/LILA

Megerősítés: „Kutatok és átalakulok, mert tudom, hogy meglelem az igazságot."

Kulcsmondata: A spiritualitás újrakezdése, kapcsolatba kerülni a csillaggal.

Ajándékok: Valaki, aki megtalálta a módját, hogy önmagát érzések által fejezze ki. Egy inspirációval, kreativitással rendelkező személy. Aki megtalálta belső feminin kreativitását és a spiritualitással való kapcsolatát. Nagyon érdekli az élet misztikus oldala. Lételeme a szeretet. Jó tanácsadó, nagyon tud figyelni másokra. Folyamatosan keresi a végső igazságot. Igazságérzete erős, ösztönösen segít a gyengébbeken.

Kihívások: Valaki, akinek el kell engednie a félelmet és a szorongást. Akinek egy érzelmi trauma, különösen szívüggyel kapcsolatos csalódás után gyógyulásra van szüksége. Önkétségekből, önfejűségből és az önmagunk, illetve mások iránti bizalmatlanságból származó kihívások. Hajlamos sajnáltatni önmagát. Fél a kudarcélménytől.

Az üveg segítsége:
Gyógyítja szívügyeinket.
Tér, hogy megtaláljuk a spiritualitást.
A távoli múltból származó megaláztatások gyógyítása.
Segít talpra állnunk nagy csalódások után.
Ráébreszt, hogy minket is van, aki meghallgat.
Segít, hogy ne vakítsanak el érzelmeink.
Tágítja látóhatárunkat.
Térérzetünk megerősödik általa.

Elősegítheti XII. és XVI. századi inkarnációkkal való kapcsolatteremtést (pl. a Katharokkal, vagy a Templomos lovagokkal, vagy a Szabadkőművesekkel). A trubadúrok igazságukat drámákon, táncon és dalokon keresztül terjesztették. Szemléletmódjuk miatt üldözték, gyakran kivégezték őket.

Hol használjuk: Széles övben az egész mellkason, és háton a gerincen is. Ha a problémák spirituális vagy mentális természetűek, alkalmazzuk a hajvonalon is.