Aura-Soma Üveg * 010 "Menj és ölelj meg egy fát!"


„MENJ ÉS ÖLELJ MEG EGY FÁT”
ZÖLD/ZÖLD

Megerősítés: „Megteremtem a teret arra, hogy azt tegyem, amit tennem kell."
Kulcsmondata: „Amint vetsz, úgy aratsz."

Ajándékok: Jó vezető, aki hatalmát pozitívan használja. Teret ad mások tehetségének, jó példával mutat utat. A szíve vezérli, kiváló empatikus képességekkel rendelkezik. Optimista, mindig meglátja a dolgok jó oldalát. Kiváló hallgatóság, aki képes odafigyelni másokra. Független és becsületes. Szereti a természetet, gyakran végez természetvédő munkát. Lehet, hogy ökológus vagy természetbúvár. Meg van a képessége, hogy a helyzetet sok különböző szemszögből lássa, és képes a mások által képviselt perspektívák megragadására is.

Kihívások: Sokszor a múltban ragad, vagy a jövőn töpreng, nehezen éli meg a jelent. Szívesen épít légvárakat. Kiváló ötleteihez gyakran nem teremt gyakorlati alapokat. Lelki fejlődését visszavetheti, hogy nem áll elég stabil lábakon. Valaki, akiben a változásokkal szemben ellenállás van. A félelmek elengedésének szükségessége. Annak megtanulása, hogy adjunk, mielőtt elvárnánk, hogy kapjunk.

Az üveg segítsége:
Segít döntéseket hozni.
Segíti az önállósodás folyamatát.
Segít új helyünket megtalálni.
Tér, irány, igazság. Az út. A téradó.
Harmónia a természettel.
Kitágítja látókörünket.
A becsületet és igazságot erősíti bennünk.
Segít abban, hogy észrevegyük miféle változásokon megyünk keresztül.
Csillapítja a lelki zavarodottság érzését, belső békét hoz.

Egyéni sajátságok: Ebben a kombinációban „benne rejlik" a 2es (Kék/Kék) és a 42es (Sárga/Sárga) üveg. Hasznos lehet az ezekhez az üvegekhez tartozó információ átolvasása is, mivel azok alkalmazhatók a 10es palackra is.

Hol használjuk: A szívcsakra területén. A mellkas egész területére és övszerűen, körben hátra, a gerincet is beleértve.